mr. Henk Wim Lijftogt Health coachHenk Wim zijn kracht is luisteren, innovatief en creatief (mee-)denken. Gecombineerd met zijn grote ervaring in coaching, weet hij daarmee samen met zijn klanten vaak een nieuw perspectief te creëren. Hij verdiept zich in zijn klanten, zodanig dat hij precies snapt, wat hun mogelijkheden zijn en waar kansen tot  verbetering liggen. En dat vaak in 3 tot 5 momenten van coaching.

Henk Wim is aangesloten bij de Society of NLP. Als Master NLP en coach levert Henk Wim een bijdrage het optimaliseren van prestaties van mensen en de organisaties waarin zij samenwerken.

Naast coaching en begeleiding van mensen en hun organisaties hebben  strategische vraagstukken zijn interesse en passie.

In zijn werk maakt Henk Wim gebruik van Identity Compass, een instrument voor het meten van motivaties en denkvoorkeuren. Met behulp van dit instrument worden de invloeden van het denken op gedrag en communicatie van zowel individuele personen als van teams waarin zij werken inzichtelijk gemaakt.

Identity Compass laat zien hoe individuen, teams en organisaties beter kunnen functioneren en  hun prestaties kunnen optimaliseren door zich bewust te zijn van hun denkvoorkeuren.

Henk Wim heeft Nederlands recht gestudeerd in Nijmegen, was werkzaam bij het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Daarna koos hij voor de advocatuur en werkte bij Stibbe in loondienst en als partner bij CMS Derks Star Busmann in de gezondsheidsrecht- en letselschadepraktijk. Thans bestaan zijn dagelijkse werkzaamheden uit het coachen en begeleiden van mensen en organisaties als  Master NLP als health & herstelcoach.

 Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01