J. Schrok
EHC Arbeidsreintegratie & ZorgmanagementEHC Zorgmanagement is partner van de Zorgkamer van Het Letselhuis en een onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in zorgmanagement bij letselschade. Als externe partij adviseren en ondersteunen wij WA-verzekeraars, belangenbehartigers en slachtoffers bij een efficiënte behandeling van het letselschadeproces.

De adviseurs van EHC Zorgmanagement hebben meer dan twintig jaar werkervaring binnen onder andere diverse gezondheidszorginstellingen, gemeentes, zorgkantoren, Bureau Jeugdzorg en het CIZ.  

We zijn op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van zorg, (woon-)voorzieningen, vervoer, ondersteunings- en begeleidingsmogelijkheden. We kijken hierbij naar de actuele wet- en regelgeving (Wmo, ZvW en AWBZ). Daarbij spreken we de taal van de instanties en kennen de gehanteerde criteria. Daarnaast beschikken we over een breed netwerk en de benodigde ergotherapeutische en verpleegkundige kennis met landelijke dekking. Het Letselhuis

Het Letselhuis, de onafhankelijke procesversneller bij letselschade en arbeidsongeschiktheid. Het Letselhuis is gevestigd in een prachtig gerenoveerde villa met rietenkap in het centrum van Ede. Bij Het Letselhuis voelt u zich thuis. Neem gerust eens contact op en vraag wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van Letselschade.

Adres gegevens

Postadres: Postbus 8003
6710 AA Ede
Bezoek adres: Stationsweg 96
6711 PW Ede
KvK: 59344563
BTW nr: NL853432557B01